Piirustukset

Poikkean selkeästä logiikasta tässä osiossa ja keskityn piirustustekniikan käyttömahdollisuuksista ja haasteista. Viimeaikoina olen kehittänyt pohjustustekniikkaa piirustuksille että ne saisi suojattua ja tyylikkäästi kehystettyä ilman reunoja.

Laminointipalvelua ei piirustuksille varsinaisesti ole, ainakaan siinä muodossa ja hintaluokassa johon minulla olisi mahdollisuuksia, joten ratkaisin asian selaamalla internetin ihmeellistä maailmaa josta nopeasti selvisi perusperiaate pohjustuksien tekemiseen. Ainoa ongelma teoksien suhteen on tietenkin se että piirustukset ovat alkuperäisteoksia ja niitä ei voi pohjustaa kuin kerran joten on oltava huolellinen työvaiheissa.

Lähitulevaisuudessa on tarkoitus pohjustaa isompia ja hiotumpia piirustuksia kuin kuvissa näkyvä miniversio. Ensimmäiset kokemukset ovat kuintenkin lupaavia ja silikonin etuna on se että se suojaa UV-kertoimellaan myös paperia kunhan paperi on käsitelty tiiviiksi niin että se ei ime itseensä silikonia joka "liuottaa" paperin.

Kuvissa oikealla näkyy myös muutama testaus erilaisille pinnoille piirustustekniikallani. Tarkoitus on jatkossa tehdä suurempia teoksia joissa yhdistyy piirrosjälki ja veisto jollain tavoin.