Videoteokset

Olen puuhastellut videoiden kanssa koko ikäni, tehnyt sketsejä VHS-nauhalle, animaatioita VHS-C nauhalle, musiikkivideota Hi8-nauhalle, taidematskua DV-nauhalle ja 3D-kuvaa muistikortille.

Koska minua ei taiteellisesti kiehdo narratiiviin perustuva elokuvanteko eikä liiemmin ihmisen kuvaaminen, koitan video- tuotoksissani synnyttää jotain orgaanisen oloista ja edes jonkinlaisia tuntemuksia. Tästä hieman poikkeaa "Keltainen Corolla" yhteisteos, mutta toisaalta sekin kuvaa ihmisen käyttäytymistä ja on on tietyllä tapaa luontokuvaa ihmisen elämästä.

Olen käyttänyt paljon lasilevyjen päälle levitettyä mustetta luodakseni liikkeitä, joista on melko hankala saada nopeasti kiinni. Tällä tavoin tulkinta on vapaampaa ja toimii valitsemallani ajatustasolla. "Kuningas Midas" pätkää varten taas tein serigrafialla pinnan jonka siirsin vaseliinilla lasilevylle, neste luonnollisesti hylki rasvaa ja levitin väriä paineilmaa ruiskuttamalla ympäriinsä. Veden kanssa monesti on pitänyt vähentää pintajännitystä, joka saa veden liikkumaan läiskeinä, tähän auttaa puhdistusaine, joka tekee mitä lupaa ja tekee vedestä "notkeampaa".